Boessenkool

Machinefabriek Boessenkool voor uw speciaalmachines op maat

Machinefabriek Boessenkool in Almelo is úw machinebouwer voor speciaalmachines. Wij zijn een machinefabriek in de breedste zin van het woord. Wij ontwikkelen, ontwerpen en produceren niet alleen onderdelen en systemen, maar ook complete machines. Voor klanten in zowel binnen- als buitenland ontwikkelen wij speciaalmachines en productielijnen van idee tot machinebouw, inclusief ingebruikstelling. Door onze jarenlange ervaringen, expertises en faciliteiten, is Machinefabriek Boessenkool de juiste partner voor speciaalmachines op maat.

Speciaalmachines

Machinefabriek Boessenkool levert machinebouw voor bedrijven voor verschillende branches. Als ervaren machinebouwer en één van de vooraanstaande machinebouw bedrijven weten wij dat complexe vraagstukken om gerichte oplossingen vragen. Door onze jarenlange kennis en ervaring in constructie, verspaning en machinebouw gaan onze vakmensen geen uitdaging uit de weg en leveren wij door al onze expertises kwalitatief hoogwaardige speciaalmachines op maat.

Speciaalmachines op maat

Machinefabriek Boessenkool is thuis in de machine-industrie. U kunt bij ons machinebouwbedrijf terecht voor uitlopende opdrachten, van één stuk tot meerdere speciaalmachines en van klein formaat tot immens groot. Door de flexibiliteit in omvang en het maatwerk van het samenstellen van machines, hebben wij alle denkbare industrietakken al mogen beleveren. Zo hebben wij onder andere speciaalmachines gemaakt voor de olie- en gasindustrie, food en agro industrie, medische sector, onderzoekscentra, de scheepsbouw, vliegtuigindustrie, machinebouw en ruimtevaart. Tevens zijn we ook geen onbekende in de logistieke wereld en de chipindustrie.

Voorbeelden speciaalmachines

Inmiddels hebben we al vele verschillende projecten in de machine-industrie aan speciaalmachines succesvol afgerond. Een paar voorbeelden die bij Machinefabriek Boessenkool werden of worden geproduceerd:

  • Productielijnen voor radiotoren
  • Latexproducten
  • Bakkerijproducten
  • Productielijnen voor borstimplantaten
  • Complexe machines en installaties voor de olie- en gasindustrie
  • Grondboormachines voor de baggerindustrie
  • Sorteermachines voor food en non-food

 

Speciaalmachines op maat bij Machinefabriek Boessenkool

Bij Machinefabriek Boessenkool houden wij van een uitdaging. Ook omdat wij weten dat geen bedrijf en productieproces hetzelfde is en dat ieder bedrijf zijn eigen wensen heeft met betrekking tot speciaalmachines. Onze deskundige en ervaren vakmensen kijken graag met u mee om samen aan de slag te gaan met uw speciaalmachine op maat. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van machinebouw? Wij gaan graag met u in gesprek om u te adviseren en te helpen.

Vraag stellen?

Maak een afspraak met één
van onze vakspecialisten

In ons meer dan 120-jarig bestaan hebben we altijd in co-creatie de beste oplossingen bij ieder vraagstuk gevonden.

maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.