Boessenkool

Assemblage machines voor optimale samenvoeging

Heeft u een project met meerdere onderdelen en wilt u hier één geheel van maken? Echter, u heeft niet de mogelijkheden en de gereedschappen hiervoor. Machinefabriek Boessenkool is uw externe partij die u verder kan helpen. Binnen onze machinefabriek beschikken we over verschillende machines die vele verspanende bewerkingen kunnen uitvoeren. Naast deze bewerken, zoals CNC draaien, boren, kotteren, slijpen, lassen of frezen, beschikken wij ook over assemblage machines. Zo kunnen we onderdelen optimaal samenbrengen.

Wat is assembleren?

Assembleren is het samenvoegen van verschillende onderdelen en hier één werkzaam geheel van te maken. Door diverse onderdelen in elkaar te zetten, ontstaat een samengesteld product. Dit kan een halffabricaat zijn, maar ook het uiteindelijke eindproduct. Assemblage komt zowel in de stukproductie, de serieproductie als in de massaproductie voor.

Voorheen werd er vooral handmatig geassembleerd. Denk aan de lopende band, die ook wel assemblagelijn genoemd wordt. Dit is een efficiënte manier om de arbeider een repeterende handeling aan een product te laten uitvoeren. Tegenwoordig zijn er ook assemblage machines die werk uit handen kunnen nemen.

Assemblage machine

Assembleren kan met de hand gedaan worden, maar deze bewerking kan ook met assemblage machines gedaan worden. De assemblage machines kunnen handmatig of CNC aangestuurd worden. De afkorting CNC staat voor ‘Computer Numerical Control’ en er wordt bij deze machines gebruik gemaakt van computers die de machine aansturen. Dit neemt echter niet weg dat er nog steeds ervaren en deskundige vakmensen bij de machines aanwezig zijn, zodat de juiste bewerking uitgevoerd wordt.

Het is mogelijk dat de assemblage machine de bewerking niet aankan. Dan kijken we graag samen naar de uitdaging.

Assemblage bij Machinefabriek Boessenkool

Bij Machinefabriek Boessenkool beschikken we in ons machinepark ook over assemblage machines en voldoende mogelijkheden. Heeft u een project waarbij onderdelen samengevoegd moeten worden, dan kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden om dit voor u op te pakken.

Onze vakmensen hebben de nodige kennis en ervaring en werken zeer nauwkeurig aan kleine én grote projecten. Bij Machinefabriek Boessenkool zorgen wij voor een toegevoegde waarde en wij gaan geen uitdaging uit de weg. Daarbij houden we altijd rekening met uw wensen en gaan wij altijd voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Vraag stellen?

Maak een afspraak met één
van onze vakspecialisten

In ons meer dan 120-jarig bestaan hebben we altijd in co-creatie de beste oplossingen bij ieder vraagstuk gevonden.

maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.